Butikssäljare heltid vikariat

Nu söker vi vikarierande Säljare till vårat team!

Arbetsuppgifter Du kommer som säljare att bli placerad i vår konsumentbutik tillsammans med dina kollegor. Dina arbetsuppgifter innefattar försäljning av kakel och klinker, trägolv samt badrumsinredning. Både direkt till konsument, men även mot projekt och hantverkare. Arbetet innefattar också möte och planering med kunder inför husprojekt och badrumsrenoveringar. Du hjälper kunden från design och materialval till färdigt projekt. Arbetet omfattar även det administrativa kring försäljning. Detta är en heltidstjänst som även innebär arbete under lördagar.

Personliga egenskaper Vi söker dig som är serviceinriktad, organiserad och trivs med ett varierande arbete. Du har en förmåga att hantera många bollar i luften samtidigt och tycker om att arbeta med kundservice. Du har hög arbetsmoral, pålitlighet och god förmåga till samarbete. Vi ser gärna att du har ett intresse kring design, interiör och tidigare erfarenhet inom branschen. Erfarenhet inom försäljning är högt meriterande.

Om företaget Vi är ett företag i en växande bransch som utför totalentreprenad för privatpersoner samt plattsättning och golvläggning inom privat och projektsidan. Vår stora utställning på Flygstaden i Halmstad ger kunden möjlighet att få inspiration till sitt hem samt se flera av våra leverantörers produkter. Vi importerar kakel och klinker från Italien och samarbetar med Sveriges mest etablerade leverantörer inom kakel och klinker. 

Vikariat gäller under tidsperiod Maj 2021 - September 2022

Er ansökan med CV och personligt brev mailas senast 28/2 2021 till

annie@halmstadkakelhus.se